Regler & betingelser

 

Handelsbetingelser + Fortrydelsesformular

GENERELT OM OS:

Urban Cykler

Enkeltmandsvirksomhed Hobrovej 42B 9000 Aalborg

Tlf.: 98 15 54 40 CVR-nummer: 61157417 E-mail: mail@urban-cykler.dk Vi svarer på e-mailhenvendelser inden for 1-2 hverdage. Du kan også benytte vores kontaktformular her.

 

PRISER OG BESTILLING

Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms.

Såfremt der sker åbenlyse tryk- eller prisfejl, som kunden vidste eller burde have vidst var fejl, kan Urban Cykler annullere bestillingen, uden at kunden kan kræve nogen form for kompensation.

 

BETALING

Varer betales ved brug af Dankort eller Mastercard. Pengene trækkes når varen sendes fra lageret. (Der pålægges ikke gebyr ved køb med betalingskort.) 

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På denne sikre side skal du indtaste:

· Kortnummer og udløbsdato. I kortnummeret skal du kun indtaste tallene - ikke de mellemrum, der er vist på kortet.

· De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af kortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække. (OBS! Det er ikke dit bankkonto nummer, som står på bagsiden.)

· Indsæt oplysning (eller link) om betaling via Ikano Finans: Hvis du fortryder dit køb, ophører om betaling via Ikano Finans også. 

 

 

 

ORDREBEKRÆFTELSE OG LEVERING

Når man bestiller varer i Webshoppen, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer med angivelse af pris, porto samt navn og leveringsadresse.

Levering sker normalt inden for 5 - 7 arbejdsdage fra bestillingsdagen. Men skal varen først hjemtages kan der gå længere tid. Er der i ordren varer, der endnu ikke er udkommet, vil hele ordren først blive afsendt når alle varer er udkommet.

Levering sker med PostDanmark Pakkepost eller andet pakkefirma. 

POSTPAKKER: 

                     Postpakker Collect        Postpakker Home 

Højst 5 kg:    60,00                               80,00 
Højst 10 kg:  90,00                               110,00 
Højst 20 kg:  150,00                             170,00 
Højst 25 kg:                                          250,001 
Højst 30 kg:                                          312,501 
Højst 35 kg:                                          350,001 

POSTPAKKER – PAKKELABEL Købt på posthus eller i Post Nords netbutik                       

Postpakker Home  

Højst 5 kg:     100,00 
Højst 10 kg:   130,00 
Højst 20 kg:   190,00 

SERVICEYDELSER POSTPAKKER
​- Volumen  (når pakker er længere end 120 cm)  95,00  
- Ønskes levering udenfor Danmark, så send en forespørgsel til mail@urban-cykler.dk

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail@urban-cykler.dk eller på tlf.: 98 15 54 40 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Fortrydelse af en del af købet  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  (cykler mv.). Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: (400,-).

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Urban Cykler Hobrovej 42B 9000 Aalborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

REKLAMATION KØBELOVENS MANGELREGLER FINDER ANVENDELSE PÅ VAREKØB.

Efter købelovens regler har man en reklamationsfrist på alle købte varer på 24 måneder gældende fra modtagelsesdatoen.

 

Reklamationsfristen omfatter fabrikationsfejl og mangler. Bliver varen defekt, som følge af almindeligt slid, voldsom leg eller ukorrekt anvendelse, er det ikke omfattet af reklamationsfristen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Hvis en vare er blevet ødelagt under transporten og der er synlige skader på pakken, skal du i vides muligt omfang forsøge at notere dette på fragtbrevet. Er varen skadet bedes du hurtigst muligt kontakte os med din reklamation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ønsker man at reklamere, bør man hurtigst muligt kontakte os. For hurtigere ekspedition bør man have den faktura parat, som man modtog sammen med varen.  Varen sendes til: Hobrovej 42B 9000 Aalborg  Når du returnere varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. (F.eks. Cykelslange holder ikke tæt ved ventil under oppumpning, eller display på cykelcomputer vil ikke skifte mellem funktioner.)  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. Efterkrav.

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tommy Jensen, indehaver, via e-mail.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg (via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

PERSONDATAPOLITIK 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Urban Cykler og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.urban-cykler.dk er Tommy Jensen, Indehaver. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand.

 

Som registreret hos Urban Cykler, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@urban-cykler.dk  

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

 

Til:

Urban Cykler Hobrovej 42B, 9000 Aalborg mail@urban-cykler.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _________________   Modtaget den: ___________________

 

Forbrugerens navn: __________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  _______________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ______________________________    Dato: _________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 13-07-2017